Акумулатор-център
Your Cart

Акумулатор BOSCH TRUCK POWER 225 AH

Акумулатор BOSCH TRUCK POWER 225 AH
Нов
Акумулатор BOSCH TRUCK POWER 225 AH
Еко цена
Важи при връщане на стар акумулатор в същия размер. Важи при връщане на стар акумулатор до адрес в рамките на гр. Пловдив!

Акумулаторите от серията BOSCH TRUCK POWER 225 AH AH са силовият пакет на Bosch за тежкотоварни автомобили, който предлага винаги 100% мощност. С този акумулатор ще забравите проблемите на тежкотоварни автомобили относно електрическата им система. Акумулаторите за камиони и автобуси на Бош спестяват време и пари.

Акумулаторите от серията BOSCH TRUCK POWER 225 AH предлагат повече мощност още на старта. Power технологията може да ви предложи мощностни резерви и при голямо натоварване и екстремни температури.

Предимства на акумулаторите BOSCH TRUCK POWER 225 AH

  • Абсолютно необслужваем – монтирате и забравяте
  • До 20 % по-голяма стартова мощност: сигурен старт също и след по-дълги престои
  • Heavy Duty: 3 пъти по-голяма циклична устойчивост и 10 пъти по-устойчив на вибрации от традиционните стартерни акумулатори
  • Безопасност и при монтаж в купето на транспортното средство
  • Удобство при транспортиране чрез ергономични дръжки за носене

Bosch Truck Power представлява високоефективна акумулаторна батерия, специално проектирана за тежкотоварни превозни средства, като камиони и автобуси. Този продукт е част от реномирания бранд Bosch, известен с иновациите и високотехнологичните решения в областта на автомобилната електроника и енергийните системи.

Bosch Truck Power се отличава с висока надеждност и издръжливост, предоставяйки на превозните средства необходимата енергия за старт и устойчивост при различни условия на пътя. Тази акумулаторна батерия е проектирана с иновативни технологии, които гарантират висока енергийна плътност и ефективно зареждане.

Със своята изключителна издръжливост, Bosch Truck Power е идеален избор за тежките условия на експлоатация, които срещат камионите и други големи превозни средства. Батерията се отличава с устойчивост на вибрации и високи температури, осигурявайки стабилно и надеждно електрозахранване дори в най-изискващите условия.

С Bosch Truck Power, шофьорите на тежкотоварни превозни средства могат да разчитат на по-дълъг живот на батерията и намалени рискове от аварии на пътя. Технологичните иновации, вградени в този продукт, осигуряват оптимална производителност и стабилност при всяко стартиране на двигателя.

С доверието в бранда Bosch, Truck Power е интелигентен избор за професионалните потребители, които ценят качеството и надеждността на своите автомобили.

Осигуряваме Безплатна доставка (за поръчки над 150лв.) и Монтаж в наш търговски обект или на адрес в рамките на гр. Пловдив

 ЕКО ЦЕНА: 563.00 лв. 
621.00 лв
Без данък: 621.00 лв
  • Наличност: На склад
  • Производител: BOSCH
  • Код: Акумулатор BOSCH TRUCK POWER 225 AH

Бърза поръчка

Този сайт използва бисквитки, с ползването му вие се съгласявате с това. Прочетете повече за Политика за защита на лични данни.