Акумулатор-център
Your Cart

OPTIMA

Акумулатори Optima за start-stop системи

На пазара наистина няма други акумулатори като тези на OPTIMAс техния дизайн, издръжливост и приложимост!!! Стартова батерия от най-висок клас. Със своите компактни размери, той ще Ви осигури максимално количество ток дори и при екстремно ниски температури, за да стартирате Вашия двигател. Уникалния дизайн на "SPIRALCELL" на OPTIMA предлага най-великата технология за осигуряване на здрав и чист ел. източник, който значително превъзхожда някои от традиционните използвани в другите акумулаторни батерии. С OPTIMA може да разчитате на по-дълъг живот на акумулатора за вашето превозно средство.

Акумулаторите на OPTIMA са подходящи за превозни средства с висока проходимост (off-road и 4x4 vehicles), водни спортове, кемпери, превозни средства за свободно време, военни генератори, почисстващи съоръжения, коли за спешна помощ, строителни машини, селскостопански машини, мобилни генератори, UPS-и, електрически автомобили и много други.

Преимуществата на акумулатори OPTIMA 

• Многократна циклична издъжливост и екстремна сила в едно.
• Два пъти по-голяма издържливост от останалите батерии.
• По-голяма мощност през първите 1, 2, 5, и 10 секунди на стартиране, в сравнение с обикновенните оловно-киселинни батерии.
• Постоянно ниво на качеството, гарантиращо същото ниво на качеството на батерията, дори и след разряд.
• 15 пъти по-голяма издържливост на вибрации от другите батерии.

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки, с ползването му вие се съгласявате с това. Прочетете повече за Политика за защита на лични данни.