Акумулатор-център
Your Cart

Акумулатор VARTA PROMOTIVE AGM 210 AH

Акумулатор VARTA PROMOTIVE AGM 210 AH
Акумулатор VARTA PROMOTIVE AGM 210 AH
Еко цена
Важи при връщане на стар акумулатор в същия размер. Важи при връщане на стар акумулатор до адрес в рамките на гр. Пловдив!

Благодарение на ефективната AGM технология, акумулаторът за камиони ProMotive AGM предоставя на тежкотоварните автомобили висока степен на надеждност за множество електронни консуматори на енергия. Това е единственият акумулатор, който може да отключи приложенията с най-високите изисквания и функциите с най-голяма консумация на енергия, включително охлаждане/отопление в паркирано положение без акумулаторът да се изхаби и да причини отказ. Разработен е в сътрудничество с водещите производители на тежкотоварни автомобили, за да поддържа иновациите, които ще станат стандартно оборудване за тежкотоварните автомобили в бъдеще.

Акумулаторите VARTA® ProMotive AGM предоставят 6 пъти по-дълъг експлоатационен живот в сравнение с конвенционалните акумулатори, най-високо ниво на устойчивост на вибрации, изпълняват всички изисквания на държавните разпоредби за стандартите за по-високи емисии, най-подходящи за монтиране на задната ос (EURO 5/6).

Патентованата PowerFrame® решетка гарантира надеждна стартова мощ, бързо зареждане и устойчивост на корозия.

Солидна конструкция: PowerFrame® осигурява до 66% по-голяма издръжливост и устойчивост на корозия от останалите решетъчни конструкции.

Конструкция, съобразена с мощността:  PowerFrame® осигурява по-добро стартиране при студен двигател, с до 70% по-добър електрически поток в сравнение с конкурентните технологии.

Акумулатор
Волтаж 12V
Ампераж 210АH
Стартов ток 1200A
Положение на полюса L+

Осигуряваме Безплатна доставка (за поръчки над 150лв.) и Монтаж в наш търговски обект или на адрес в рамките на гр. Пловдив

ЕКО ЦЕНА: 1437.00 лв
1,498.00 лв
Без данък: 1,498.00 лв
  • Наличност: На склад
  • Производител: CLARIOS
  • Код: VARTA PROMOTIVE AGM 210AH

Бърза поръчка

Тагове: акумулатор, Varta, agm
Този сайт използва бисквитки, с ползването му вие се съгласявате с това. Прочетете повече за Политика за защита на лични данни.