Акумулатор-център
Your Cart

Акумулатор UNIBAT ULT2 - 5 AH, LiFePo4

Акумулатор UNIBAT  ULT2 - 5 AH, LiFePo4
Акумулатор UNIBAT ULT2 - 5 AH, LiFePo4
Еко цена
Важи при връщане на стар акумулатор в същия размер. Важи при връщане на стар акумулатор до адрес в рамките на гр. Пловдив!

Запознайте се с един нов по рода си продукт – литиево-йонни стартови акумулатори за мотори и скутери от италианската марка UNIBAT. Те се характеризират с многократно по-дълъг живот, по-висок стартов ток, теглото им е около три пъти по-леко от оловно-киселинните акумулатори. Те са устойчиви на крайно високи и ниски температури – ще Ви осигурят сигурен старт дори и при ниски температури. Изключително кратко време за зареждане – за около 6 минути зареждане могат да достигнат до 90% от стартовия си капацитет, което е достатъчно за едно стартиране. 

Не е за пренебрегване и възможността за по-продължителен престой на литиево-йонните батерии – до една година. За обикновените конвенционални мотоциклетни акумулатори зимният престой без допълнително поддържащо зареждане може да се окаже фатален за неговото състояние за разлика от литиево-йонните батерии. Не на последно място – те не съдържат киселина и тежки метали, което ги прави значително по-безопасни за природата и околната среда.

Информация за продукта:
-LiFePo4 технология – необслужваем
– Пусков ток 300А по EN
– Размери в mm (LxWxH): 135x 75 x 139
– Тегло: 0,950 kg.

 

Осигуряваме Безплатна доставка (за поръчки над 150лв.) и Монтаж в наш търговски обект или на адрес в рамките на гр. Пловдив

336.00 лв
Без данък: 336.00 лв
  • Наличност: На склад
  • Код: Unibat - ULT2 - 5Ah, 12V / LiFePo4

Бърза поръчка

Този сайт използва бисквитки, с ползването му вие се съгласявате с това. Прочетете повече за Политика за защита на лични данни.