Акумулатор-център
Your Cart

Акумулатор UNIBAT 18 AH, CBTX20L-BS

Акумулатор UNIBAT 18 AH, CBTX20L-BS
Акумулатор UNIBAT 18 AH, CBTX20L-BS
Еко цена
Важи при връщане на стар акумулатор в същия размер. Важи при връщане на стар акумулатор до адрес в рамките на гр. Пловдив!

Unibat CBTX20L-BS 18 AH е водещa Италианскa маркa за производство на мотоциклетни акумулатори за вграждане в  европейски, азиатски и американски мотоциклети. Също и в скутeри, ATV-та, уотъркрафти (джетове), сноумобили, бензинови косачки. Това са първите мото акумулатори произведени по хибридна технология с добавка калций. Тази добавка спомага за намаляване с 8 пъти разхода на вода и необходимостта от обслужване. UNIBAT произвежда и AGM серия, която изцяло е освободена от поддръжка. Предимството на тази батерия е, че тя може да бъде поставена по всякакъв начин в мотоциклета без опасност от изтичане на електролит.

Размери в mm (LxWxH): 175 x 87 x 155
Може да замени конвенционален: CB18LA-SM

Допълнителна информация за Unibat CBTX20L-BS 18 AH

Unibat CBTX20L-BS 18 AH представлява високотехнологична акумулаторна батерия, създадена специално за мотоциклети, предоставяйки надеждност, издръжливост и висока енергийна ефективност. Този продукт е резултат от иновационния подход на Unibat към проектирането на батерии, което го прави предпочитан избор сред мотоциклетистите, търсещи върхови характеристики за своята машина.

Специфичните изисквания на мотоциклетите са взети предвид в разработката на Unibat Moto, като батерията предлага надеждност при студени старти и висока производителност. Подходящ при всякакви условия на каране. С иновативната технология на Unibat, този модел осигурява изключителна устойчивост срещу циклични натоварвания, като позволява дълъг животен цикъл и непрекъсната ефективност през времето. Unibat Moto е изградена с изключително леки и компактни материали, което я прави идеален избор за мотоциклети. Ограничените пространства вече не са проблем, тази серия разполага с богата гама от модели. Батерията съчетава в себе си висока енергийна плътност и ниска саморазряд. Тя предоставя надеждност при студени старти и висока производителност дори в екстремни ситуации.

Unibat Moto не само предоставя на мотоциклетистите изключителна енергийна ефективност.

Освобождава ги от грижата за рутинното поддръжане на батерията. С този продукт, потребителите получават гаранция за надеждно захранване и дълъг живот,

Това е от съществено значение за безпроблемното каране и наслаждаване на мотоциклетните приключения. 

Осигуряваме Безплатна доставка (за поръчки над 150лв.) и Монтаж в наш търговски обект или на адрес в рамките на гр. Пловдив

165.00 лв
Без данък: 165.00 лв
  • Наличност: На склад
  • Код: CBTX20L-BS

Бърза поръчка

Продуктът има минимално количество 12
Този сайт използва бисквитки, с ползването му вие се съгласявате с това. Прочетете повече за Политика за защита на лични данни.