Акумулатор-център
Your Cart

Акумулатор UNIBAT 12 AH, CBTX14AHL-BS

Акумулатор UNIBAT 12 AH, CBTX14AHL-BS
Акумулатор UNIBAT 12 AH, CBTX14AHL-BS
Еко цена
Важи при връщане на стар акумулатор в същия размер. Важи при връщане на стар акумулатор до адрес в рамките на гр. Пловдив!

Unibat CBTX14AHL-BS 12 AH е водещa Италианскa маркa за производство на мотоциклетни акумулатори за вграждане в  европейски, азиатски и американски мотоциклети. Също и в скутeри, ATV-та, уотъркрафти (джетове), сноумобили, бензинови косачки. Това са първите мото акумулатори произведени по хибридна технология с добавка калций. Тази добавка спомага за намаляване с 8 пъти разхода на вода и необходимостта от обслужване. UNIBAT произвежда и AGM серия, която изцяло е освободена от поддръжка. Предимството на тази батерия е, че тя може да бъде поставена по всякакъв начин в мотоциклета без опасност от изтичане на електролит.

Допълнителна информация за Unibat CBTX14AHL-BS 12 AH

Unibat CBTX20L-BS 18 AH представлява високотехнологична акумулаторна батерия, създадена специално за мотоциклети, предоставяйки надеждност, издръжливост и висока енергийна ефективност. Този продукт е резултат от иновационния подход на Unibat към проектирането на батерии, което го прави предпочитан избор сред мотоциклетистите, търсещи върхови характеристики за своята машина.

Специфичните изисквания на мотоциклетите са взети предвид в разработката на Unibat Moto, като батерията предлага надеждност при студени старти и висока производителност. Unibat CBTX14AHL-BS 12 AH – Подходящ при всякакви условия на каране. С иновативната технология на Unibat, този модел осигурява изключителна устойчивост срещу циклични натоварвания, като позволява дълъг животен цикъл и непрекъсната ефективност през времето. Unibat Moto е изградена с изключително леки и компактни материали, което я прави идеален избор за мотоциклети. Ограничените пространства вече не са проблем, тази серия разполага с богата гама от модели. Батерията съчетава в себе си висока енергийна плътност и ниска саморазряд. Тя предоставя надеждност при студени старти и висока производителност дори в екстремни ситуации.

Unibat Moto не само предоставя на мотоциклетистите изключителна енергийна ефективност.

Освобождава ги от грижата за рутинното поддръжане на батерията. Напълно необслужваема батерия. С този продукт, потребителите получават гаранция за надеждно захранване и дълъг живот.

Това е от съществено значение за безпроблемното каране и наслаждаване на мотоциклетните приключения. 

 

Размери в mm (LxWxH): 134 x 89 x 166
Може да замени конвенционален: CB14L-A2-SM, CB14L-B2-SM

Осигуряваме Безплатна доставка (за поръчки над 150лв.) и Монтаж в наш търговски обект или на адрес в рамките на гр. Пловдив

147.00 лв
Без данък: 147.00 лв
  • Наличност: На склад
  • Код: CBTX14AHL-BS

Бърза поръчка

Този сайт използва бисквитки, с ползването му вие се съгласявате с това. Прочетете повече за Политика за защита на лични данни.