Акумулатор-център
Your Cart

Акумулатор VARTA PROMOTIVE HD 135 AH

Акумулатор VARTA PROMOTIVE HD 135 AH
Акумулатор VARTA PROMOTIVE HD 135 AH
Еко цена
Важи при връщане на стар акумулатор в същия размер. Важи при връщане на стар акумулатор до адрес в рамките на гр. Пловдив!

VARTA BLACK PROMOTIVE 135 AH е проектиран за тежкотоварни автомобили и селскостопанска механизация с изисквания за надеждна мощност за стартиране. Той е с качеството на оригинално оборудване и помага на вашия автопарк да извършва работата надеждно, като минимизира престоите.

Основни предимства на акумулаторите VARTA BLACK PROMOTIVE

  • Проектиран в Германия
  • Патентована решетка PowerFrame® за надеждна мощност при стартиране, бързо зареждане и устойчивост на корозия
  • Отговаря на всички критерии на производителите на тежкотоварни автомобили за оригинална резервна част

Допълнителна информация за VARTA BLACK PROMOTIVE 135 AH

Varta  е водеща марка в света на акумулаторите и предлага високопроизводителни продукти, подходящи за различни видове превозни средства. Една от изключителните им батерии от серията е Black Promotive, която се отличава с висока ефективност и изключителна надеждност.

Този модел е разработен с иновативна технология, която гарантира издръжливост и дълъг живот. Varta използва най-новите постижения в областта на батериите, за да предостави продукт, който отговаря на високите стандарти на автомобилната индустрия. Black Promotive е специално проектирана, за да осигури стабилно електрозахранване при всички условия на пътя.

Серията Black Promotive на Varta съчетава в себе си качество, иновации и издръжливост. Тези батерии са снабдени с технология, която гарантира оптимална производителност и ефективно зареждане. Със своите изключителни характеристики Black Promotive е изборът на много автомобилни производители и собственици на превозни средства, които ценят надеждността и дългия живот на своите батерии

Независимо дали сте на пътя за дълги разстояния или използвате камиона си за градско шофиране,  този модел е интелигентното решение за вашите енергийни нужди. Разчитайте на високата производителност и дългия живот на този продукт, който предоставя надежда и увереност при всяко пътуване.

С тази акумулаторна батерия можете да разчитате на мощно и надеждно стартиране на двигателя. Независимо дали сте собственик на лек автомобил, камион или друго превозно средство, Varta Black Promotive предлага висока енергийна плътност и издръжливост. Моделът е създаден, за да посрещне изискванията на модерните превозни средства и да осигури дълготраен живот, намалявайки риска от неочаквани прекъсвания.

Осигуряваме Безплатна доставка (за поръчки над 150лв.) и Монтаж в наш търговски обект или на адрес в рамките на гр. Пловдив

ЕКО ЦЕНА: 382.00 лв

417.00 лв
Без данък: 417.00 лв
  • Наличност: На склад
  • Производител: CLARIOS
  • Код: VARTA PROMOTIVE BLACK 12V 135AH

Бърза поръчка

Този сайт използва бисквитки, с ползването му вие се съгласявате с това. Прочетете повече за Политика за защита на лични данни.