Акумулатор-център
Your Cart

Акумулатор VARTA PROMOTIVE HD 120 AH IVECO STANDART

Акумулатор VARTA PROMOTIVE HD 120 AH IVECO STANDART
Акумулатор VARTA PROMOTIVE HD 120 AH IVECO STANDART
Еко цена
Важи при връщане на стар акумулатор в същия размер. Важи при връщане на стар акумулатор до адрес в рамките на гр. Пловдив!

VARTA BLACK PROMOTIVE 120 AH е проектиран за тежкотоварни автомобили и селскостопанска механизация с изисквания за надеждна мощност за стартиране. Той е с качеството на оригинално оборудване и помага на вашия автопарк да извършва работата надеждно, като минимизира престоите.

Основни предимства на акумулаторите VARTA BLACK PROMOTIVE 120 AH

  • Проектиран в Германия
  • Патентована решетка PowerFrame® за надеждна мощност при стартиране, бързо зареждане и устойчивост на корозия
  • Отговаря на всички критерии на производителите на тежкотоварни автомобили за оригинална резервна част

Допълнителна информация за VARTA BLACK PROMOTIVE 120 AH

Varta  е водеща марка в света на акумулаторите и предлага високопроизводителни продукти, подходящи за различни видове превозни средства. Една от изключителните им батерии от серията е Black Promotive, която се отличава с висока ефективност и изключителна надеждност.

Този модел е разработен с иновативна технология, която гарантира издръжливост и дълъг живот. Varta използва най-новите постижения в областта на батериите, за да предостави продукт, който отговаря на високите стандарти на автомобилната индустрия. Black Promotive е специално проектирана, за да осигури стабилно електрозахранване при всички условия на пътя.

Серията Black Promotive на Varta съчетава в себе си качество, иновации и издръжливост. Тези батерии са снабдени с технология, която гарантира оптимална производителност и ефективно зареждане. Със своите изключителни характеристики Black Promotive е изборът на много автомобилни производители и собственици на превозни средства, които ценят надеждността и дългия живот на своите батерии

Независимо дали сте на пътя за дълги разстояния или използвате камиона си за градско шофиране,  този модел е интелигентното решение за вашите енергийни нужди. Разчитайте на високата производителност и дългия живот на този продукт, който предоставя надежда и увереност при всяко пътуване.

С тази акумулаторна батерия можете да разчитате на мощно и надеждно стартиране на двигателя. Независимо дали сте собственик на лек автомобил, камион или друго превозно средство, Varta Black Promotive предлага висока енергийна плътност и издръжливост. Моделът е създаден, за да посрещне изискванията на модерните превозни средства и да осигури дълготраен живот, намалявайки риска от неочаквани прекъсвания.

Осигуряваме Безплатна доставка (за поръчки над 150лв.) и Монтаж в наш търговски обект или на адрес в рамките на гр. Пловдив

ЕКО ЦЕНА:  315.00 лв

340.00 лв
Без данък: 340.00 лв
  • Наличност: На склад
  • Производител: CLARIOS
  • Код: VARTA PROMOTIVE BLACK 120AH IVECO STANDART

Бърза поръчка

Този сайт използва бисквитки, с ползването му вие се съгласявате с това. Прочетете повече за Политика за защита на лични данни.