Акумулатор-център
Your Cart

Акумулатор ALPINE 61 AH JIS R+

Акумулатор ALPINE 61 AH JIS R+
Акумулатор ALPINE 61 AH JIS R+
Еко цена
Важи при връщане на стар акумулатор в същия размер. Важи при връщане на стар акумулатор до адрес в рамките на гр. Пловдив!
Акумулаторът ALPINE 61 AH се произвежда в заводите на CLARIOS. Част от предимствата му са - мощна калциева технология с висок пусков ток,  100% необслужваеми, идеални за монтаж в купето на автомобила - независимо дали в багажника или под седалките, сигурен старт след дълъг престой поради минимално саморазреждане.

Акумулаторът  ALPINE 61 AH е устойчив срещу корозията предизвикана от високите температури в моторния отсег,  снабден със система за централно отвеждане на газовете и лабиринтов капак.


Волтаж12 V

Ампераж: 61 AH

Стартов ток: 520 А

ПолюсДЕСЕН +

Размери: Дължина 232мм, Ширина 175мм, Височина 225мм.


Акумулатор ALPINE 61 AH се предлага с 24 месеца гаранция.

Всички предлагани акумулатори включват безплатна гаранционна профилактика и обслужване.

"Акумулатор-център" ЕООД предлага широга гама автомобилни и специализирани акумулатори на склад. Също така осигурява безплатна доставка и монтаж за гр. Пловдив и доставка с куриер на територята на цялата страна.

Акумулатор
Волтаж 12 V
Ампераж 61 AH
Стартов ток 520 A
Положение на полюса R+

Осигуряваме Безплатна доставка (за поръчки над 150лв.) и Монтаж в наш търговски обект или на адрес в рамките на гр. Пловдив

 ЕКО ЦЕНА: 195.00 лв. 
210.00 лв
Без данък: 210.00 лв
  • Наличност: На склад
  • Производител: CLARIOS
  • Код: ALPINE 61Ah Asia R+

Бърза поръчка

Този сайт използва бисквитки, с ползването му вие се съгласявате с това. Прочетете повече за Политика за защита на лични данни.