Акумулатор-център
Your Cart

Акумулатор OPTIMA YELLOW TOP 75 AH

Акумулатор OPTIMA YELLOW TOP 75 AH
Акумулатор OPTIMA YELLOW TOP 75 AH
Еко цена
Важи при връщане на стар акумулатор в същия размер. Важи при връщане на стар акумулатор до адрес в рамките на гр. Пловдив!

Висококачественият акумулатор OPTIMA YELLOWTOP е един от малкото акумулатори на пазара. която е с двойна употреба. Със своята изключителна висока стартова мощност и ненадмината дълбочина на разряда. Перфектният AGM акумулатор Optima YELLOWTOP за съвременните превозни средства, които са пълни с аксесоари и електрически модули гладни за енергия. Ниското му вътрешно съпротивление осигурява по-бързо да оттдава мощност (енергия) и по-бързо време за презареждане. Основните предимства на акумулатор Optima yellowtop включват батерия с дълбок цикъл и стартова мощност, до 3 пъти по-дълъг експлоатационен живот, 15 пъти по-устойчиви на вибрации, устойчиви на течове, монтирани на практика във всяко положение, без поддръжка и повече от 300 разреждания. Батериите Optima yellowtop са синоним на надеждност. Благодарение на уникалната по рода си технология Spiralcell Technology батериите са в състояние да издържат на повече вибрации и цикли на зареждане / разреждане от традиционните батерии.

– Размери на капака на кутията / вкл. терминалите в mm (LxWxH): 325x165x238
-Размери на основата на кутията / без терминалите в mm (LxWxH): 317x158x218
– Разположение на полюсите: 8
– Вид на полюсите: 1  (Стандартни клеми SAE / EN)
– Тегло: 26.5 кг.

Осигуряваме Безплатна доставка (за поръчки над 150лв.) и Монтаж в наш търговски обект или на адрес в рамките на гр. Пловдив

 ЕКО ЦЕНА: 614.00 лв. 

642.00 лв
Без данък: 642.00 лв
  • Наличност: На склад
  • Код: OPTIMA YELLOW TOP 75 AH

Бърза поръчка

Този сайт използва бисквитки, с ползването му вие се съгласявате с това. Прочетете повече за Политика за защита на лични данни.