Акумулатор-център
Your Cart

Доставка

Бърза доставка в рамките на работния ден за гр. Пловдив

 

За поръчки, направени през работния ден, ще получите потвърждение и срок за доставка в рамките на същия ден. Поръчки направени  в почивен ден се обработват и потвърждават на следващия работен ден. Закупените продукти ще бъдат доставени на попълнения от клиента във формата за поръчка адрес. Клиентите ни ще бъдат допълнително уведомени за наличността от служител на "АКУМУЛАТОР-ЦЕНТЪР" ООД , с когото могат да уговорят подходящо време за доставка.


Доставка на територията на р. България


Срокът на доставка е 36 часа след потвърждаването на поръчката. За населени места, които куриерските фирми посещават по график, срокът може да бъде удължен с 1-2 дни. Срокът е посочен единствено с информационна цел и ако не бъде спазен, това не представлява основание за предявяване на претенции за обещетение, намаление на цената или анулиране на поръчката.


Право на преглед на стоката


При получаване на стоката от страна на клиента, същият винаги има правото на опция "преглед на пратка", преди да я плати. В случай, че е допусната грешка от страна на "АКУМУЛАТОР-ЦЕНТЪР" ООД, и продуктът е объркан или има транспортни повреди, клиентът не е длъжен да приеме стоката. 

Този сайт използва бисквитки, с ползването му вие се съгласявате с това. Прочетете повече за Политика за защита на лични данни.