Акумулатор-център
Your Cart

ПОЛУТЯГОВИ / ТЯГОВИ

Полутягови и тягови акумулатори 

Полутяговите и тяговите акумулатори са два различни типа акумулатори, които са специално проектирани да издържат на по-дълбоко разреждане и са подходящи за използване в приложения, където се изисква по-голяма мощност за по-продължителен период от време - инвалидни колички, соларни системи и пр. 

Полутягови акумулатори

Полутяговите акумулатори са проектирани да могат да издържат на по-големи цикли на зареждане и разреждане, отколкото обикновенните електролитни акумулатори. Те могат да осигурят енергия за по-продължителен период от време и са подходящи за използване в приложения като морския транспорт, къмпинга, каравани, слънчеви електроенергийни системи и др. Полутяговите акумулатори имат по-големи и по-тежки плочи от свинцови сплави, които могат да издържат на по-голям брой цикли на зареждане и разреждане.

Тягови акумулатори

Тяговите акумулатори са също така проектирани за дълбоко разреждане, но имат по-голяма мощност от полутяговите акумулатори и са по-подходящи за приложения, където се изисква по-голяма мощност за по-продължителен период от време. Те са често използвани за захранване на електрически превозни средства, включително електрически мотори и карета за голф, както и за захранване на хидравлични системи и други индустриални приложения.

Разлики

Разликата между тях е в основата на дизайна и съответно във функционалността им. Тяговите акумулатори имат по-голяма мощност и се използват за тежки приложения,където е нужна по-голяма издръжливост и по-големи цикли на зареждане и разреждане,  докато полутяговите акумулатори са подходящи за по-леки до средни приложения.

Производител: MONBAT

 ЕКО ЦЕНА: 473.00 лв. 

514.00 лв Без данък:514.00 лв
Производител: MONBAT

 ЕКО ЦЕНА: 589.00 лв. 

635.00 лв Без данък:635.00 лв
Производител: MONBAT
 ЕКО ЦЕНА: 718.00 лв. 
779.00 лв Без данък:779.00 лв
Показани 1 от 48 | 76 (2 Страници)
Този сайт използва бисквитки, с ползването му вие се съгласявате с това. Прочетете повече за Политика за защита на лични данни.