Акумулатор-център
Your Cart

Акумулатор VARTA BLUE DYNAMIC EFB 70 AH

Акумулатор VARTA BLUE DYNAMIC EFB 70 AH
Акумулатор VARTA BLUE DYNAMIC EFB 70 AH
Еко цена
Важи при връщане на стар акумулатор в същия размер. Важи при връщане на стар акумулатор до адрес в рамките на гр. Пловдив!

Varta EFB 70AH 760A – Blue Dynamic е една от най-продаваните серии акумулатори на Varta. Той дава отлични стойности на капацитета при студен старт и е гарант за сигурност при минусови температури.

Акумулатори Varta EFB 70AH 760A

 • 2 пъти по-дълъг експлоатационен живот в сравнение с конвенционалните акумулатори VARTA.
 • Създадени за превозни средства с по-високи от нормалните енергийни нужди
 • Предлагат се 5 модела с различен капацитет, различно ниво на амперите за стартиране в студено време (CCA) и различен размер
 • Рециклируеми и произведени чрез енергоспестяващ процес
 • Подходящ за базово ниво Старт-Стоп системи.
 • Разработени в съответствие с най-високите стандарти в Германия.
 • Патентована PowerFrame® решетка за надеждна стартова мощност, бързо зареждане и устойчивост на корозия.
 • “Едно към едно” замяна на акумулатора продаван като оригинално оборудване

Varta EFB (Enhanced Flooded Battery) представлява иновативен и надежден акумулатор.

Създаден с технологии, насочени към постигане на висока производителност и дълъг живот. Този продукт се отличава с висококачествени материали и усъвършенствани технологии, които го правят подходящ за различни автомобилни приложения.

Varta EFB е специално разработен за автомобили със старт-стоп системи, които изискват акумулатор с висока устойчивост на циклични зареждания и разреждания. Този тип батерия е идеален за съвременните автомобили, които често спират и стартират двигателя си, като осигурява надеждно и ефективно електрозахранване.

Съчетавайки технологията на Varta с подобрената EFB конструкция, този акумулатор предоставя отлична стартова мощност и дълъг животен цикъл. Използваните материали и производствените процеси са насочени към постигане на най-високите стандарти за качество, което гарантира надеждна и безпроблемна работа на автомобила в различни условия.

Продуктът не само отговаря на изискванията на съвременните автомобили, но и подчертава ангажимента на Varta към иновации и екологична отговорност. Акумулаторът е създаден с фокус върху ефективното използване на енергията и оптималното управление на ресурсите.

С Varta EFB 70AH 760A получавате не просто акумулатор, а продукт, който въвежда нови стандарти във функционалността и надеждността на електрозахранването за вашия автомобил. Независимо дали сте в градско движение, на пътешествие или изпитвате изключителни условия, Varta EFB е партньорът, на който може да разчитате за отлична производителност и дълъг живот.

Осигуряваме Безплатна доставка (за поръчки над 150лв.) и Монтаж в наш търговски обект или на адрес в рамките на гр. Пловдив

 ЕКО ЦЕНА: 298.00 лв. 
315.00 лв
Без данък: 315.00 лв
 • Наличност: На склад
 • Производител: CLARIOS
 • Код: VARTA BLUE DYNAMIC EFB 70 AH

Бърза поръчка

Този сайт използва бисквитки, с ползването му вие се съгласявате с това. Прочетете повече за Политика за защита на лични данни.