Акумулатор-център
Your Cart

Акумулатор VARTA BLUE DYNAMIC 74 AH

Акумулатор VARTA BLUE DYNAMIC 74 AH
топ оферта -34 %
Акумулатор VARTA BLUE DYNAMIC 74 AH
Еко цена
Важи при връщане на стар акумулатор в същия размер. Важи при връщане на стар акумулатор до адрес в рамките на гр. Пловдив!

VARTA BLUE DYNAMIC 74 AH акумулаторите се нареждат сред висококачествените и надеждни решения за енергийни нужди на автомобилите. Серията е широко призната за своята изключителна производителност и дълъг живот. Това я прави предпочитан избор сред автомобилните собственици. Един от основните аргументи в полза на Varta Blue Dynamic е тяхната висока стартова мощност, която гарантира надеждно стартиране на двигателя дори при ниски температури. Това е особено важно в студените зимни месеци, когато автомобилите изискват повече енергия за стартиране.

Технологията, вградена в акумулаторите на VARTA BLUE DYNAMIC 74 AH, поддържа стабилност на енергийното снабдяване и предотвратява изтощаването на заряда, осигурявайки непрекъсната и надеждна мощност за автомобилните системи. Освен това, акумулаторите от тази серия са проектирани с устойчиви материали и технологии, което гарантира дълъг живот и минимална нужда от поддръжка. Калциево-сребърният решетъчен дизайн, използван във Varta Blue Dynamic акумулаторите, е ключова характеристика за тяхната издръжливост и ефективност.

Серията Varta Blue Dynamic предлага разнообразие от размери и конфигурации. Това я  прави подходящ избор за широк спектър от автомобилни модели, включително леки коли, SUV-ове и ванове. Техните универсални характеристики ги правят гъвкаво и надеждно решение за автомобилните нужди на различни клиенти.

Създадени за леки автомобили със средни енергийни нужди.

Акумулаторите VARTA® се разработват от световният лидер във високотехнологичните решения за съхранение на енергия Clarios, доскоро Johnson Controls.

Марката VARTA® има над 125-годишна история.

Акумулаторите VARTA® се монтират фабрично от големите автомобилни производители и се радват на доверието на шофьорите по целия свят.

Акумулаторът VARTA Blue Dynamic е създаден за превозни средства със средни енергийни нужди – това означава стандартно оборудване и без технология start-stop.

VARTA Blue Dynamic предлага допълнителна мощност при стартиране и осигурява стабилна висока ефективност за продължителни периоди от време.

Благодарение на най-високите европейски стандарти за проектиране ще получите най-доброто качество.

VARTA BLUE DYNAMIC 74 AH – Технология на решетката

Патентованата PowerFrame® решетка гарантира надеждна стартова мощ, бързо зареждане и устойчивост на корозия.

Солидна конструкция: PowerFrame® осигурява до 66% по-голяма издръжливост и устойчивост на корозия от останалите решетъчни конструкции.

Конструкция, съобразена с мощността: Решетъчната конструкция PowerFrame® осигурява по-добро стартиране при студен двигател, с до 70% по-добър електрически поток в сравнение с конкурентните технологии.

Чисто производство: При производството на PowerFrame® се използва 20% по-малко енергия и се отделят 20% по-малко парникови газове в сравнение с останалите производствени методи.

Акумулаторите са конструирани така, че да постигат изключителна ефективност през целия им дълъг експлоатационен живот.

Където и да Ви отведе пътуването Ви, акумулаторите VARTA® осигуряват пълната мощност, за да стигнете до крайната си точка.

Осигуряваме Безплатна доставка (за поръчки над 150лв.) и Монтаж в наш търговски обект или на адрес в рамките на гр. Пловдив

 ЕКО ЦЕНА: 199.00 лв 

325.00 лв
216.00 лв
Без данък: 216.00 лв
  • Наличност: На склад
  • Производител: CLARIOS
  • Код: VARTA BLUE DYNAMIC 74AH

Бърза поръчка

Този сайт използва бисквитки, с ползването му вие се съгласявате с това. Прочетете повече за Политика за защита на лични данни.