Акумулатор-център
Your Cart

Акумулатор VARTA BLUE DYNAMIC 52 AH

Акумулатор VARTA BLUE DYNAMIC 52 AH
топ оферта -25 %
Акумулатор VARTA BLUE DYNAMIC 52 AH
Еко цена
Важи при връщане на стар акумулатор в същия размер. Важи при връщане на стар акумулатор до адрес в рамките на гр. Пловдив!

Промоционалната цена е онлайн цена и е валидна само при поръчки, изпълняващи се чрез куриерски фирми - Еконт или Спиди с наложен платеж при доставка. Ако желаете дасе възползвате от онлайн цената на място в нашите обекти, като кажете специалният код AC13.


Акумулаторът VARTA BLUE DYNAMIC 52 AH e устойчив срещу корозията предизвикана от високите температури в моторния отсег,  снабден със система за централно отвеждане на газовете и лабиринтов капак.

  • Волтаж: 12 V
  • Ампераж: 52 AH
  • Стартов ток: 470 А
  • Полюс: ДЕСЕН +
  • Размери: Дължина 207мм, Ширина 175мм, Височина 190мм

Акумулаторът VARTA BLUE DYNAMIC 52 AH се произвеждат в заводите на CLARIOS. Част от предимствата му са - power frame технология на плочата, мощна калциева технология с висок пусков ток,  100% необслужваем, идеален за монтаж в купето на автомобила - независимо дали в багажника или под седалките, сигурен старт след дълъг престой поради минимално саморазреждане.


Акумулатор VARTA BLUE DYNAMIC 52 AH се предлага с 24 месеца гаранция.

Всички предлагани акумулатори включват безплатна гаранционна профилактика и обслужване.

"Акумулатор-център" ЕООД предлага широга гама автомобилни и специализирани акумулатори на склад. Също така осигурява безплатна доставка и монтаж за гр. Пловдив и доставка с куриер на територята на цялата страна.Осигуряваме Безплатна доставка (за поръчки над 150лв.) и Монтаж в наш търговски обект или на адрес в рамките на гр. Пловдив

 ЕКО ЦЕНА: 159.00 лв

228.00 лв
171.00 лв
Без данък: 171.00 лв
  • Наличност: На склад
  • Производител: CLARIOS
  • Код: VARTA BLUE DYNAMIC 52AH

Бърза поръчка

Този сайт използва бисквитки, с ползването му вие се съгласявате с това. Прочетете повече за Политика за защита на лични данни.