Акумулатор-център
Your Cart

Акумулатор VARTA SILVER DYNAMIC AGM 95 AH

Акумулатор VARTA SILVER DYNAMIC AGM 95 AH
топ оферта -33 %
Акумулатор VARTA SILVER DYNAMIC AGM 95 AH
Еко цена
Важи при връщане на стар акумулатор в същия размер. Важи при връщане на стар акумулатор до адрес в рамките на гр. Пловдив!

Акумулаторът VARTA SILVER AGM 95AH 850A е изключително висококачествен продукт, предназначен за осигуряване на надеждно и ефективно захранване на електрическите системи на автомобила. Съчетавайки в себе си напреднала AGM технология и висок капацитет от 95 ампер-часа, този акумулатор предоставя изключителна стартова мощност и дълъг животен цикъл.

Със своите 95 ампер-часа капацитет, акумулаторът VARTA SILVER AGM 95AH 850A е способен да достави достатъчно енергия.

За безпроблемно стартиране на двигателя и захранване на различни електрически устройства в автомобила. Този висок капацитет го прави особено подходящ за автомобили с по-големи и по-мощни двигатели,

където е необходима по-голяма енергийна плътност.

AGM технологията (Absorbent Glass Mat) е ключовата характеристика, която прави този акумулатор особено надежден. Този тип технология използва стъклени влакна, абсорбирани с електролит, което не само осигурява по-голяма устойчивост на вибрации,

Това увеличава устойчивостта на акумулатора към различни условия на употреба. Това го прави подходящ избор за автомобили със старт-стоп системи, където акумулаторът често е подложен на циклични зареждания и разреждания.

Освен това, акумулаторът Varta Silver е проектиран с висококачествени материали, които гарантират дълъг животен цикъл и надеждна работа през времето. Този акумулатор е създаден да издържа на интензивни условия на употреба и да осигури стабилна енергийна подкрепа за автомобила.

С интегрирана технология за поддържане на заряда, акумулаторът Varta Silver осигурява по-добра устойчивост на разреждане. Поддържане на оптимално зарядно състояние, което допринася за удължаване на живота му и оптимизиране на ефективността.

Общо взето, акумулаторът Varta Silver 95 Ah AGM е надежден, мощен и технологично напреднал продукт. Предназначен да отговори на изискванията на модерните автомобили и техните електрически системи.

Основни характеристики VARTA SILVER AGM 95AH 850A

  1. Капацитет: 95 Ah (ампер-часа): С висок капацитет, този акумулатор предоставя достатъчно енергия за надеждно стартиране на двигателя и захранване на различните електрически устройства в автомобила.
  2. AGM технология: Технологията на абсорбиращи стъклени материали осигурява по-голяма устойчивост на вибрации, по-дълъг живот и по-ниско саморазреждане. Това прави акумулатора идеален за автомобили със старт-стоп системи.
  3. Надеждна стартова мощност: Със силна стартова мощност, акумулаторът Varta Silver 95 Ah AGM е подходящ за автомобили с по-големи и по-мощни двигатели.
  4. Дълъг животен цикъл: Изработен с висококачествени материали, акумулаторът Varta Silver е проектиран за дълъг животен цикъл и надеждна работа през времето.

Осигуряваме Безплатна доставка (за поръчки над 150лв.) и Монтаж в наш търговски обект или на адрес в рамките на гр. Пловдив

 ЕКО ЦЕНА: 419.00 лв. 

660.00 лв
442.00 лв
Без данък: 442.00 лв
  • Наличност: На склад
  • Производител: CLARIOS
  • Код: VARTA SILVER DYNAMIC AGM 95AH

Бърза поръчка

Този сайт използва бисквитки, с ползването му вие се съгласявате с това. Прочетете повече за Политика за защита на лични данни.